Prijavite se za novo 'neću kući'  iskustvo!

<strong>Prijavite se za novo <em>'neću kući'</em>  iskustvo!</strong>

 

Vi znate da je KOŠNICA mesto za rad na sebi, za sebe i oko sebe, a mi znamo da kada su MATICE dobro, onda smo svi dobro. Košnica je do sada uspešno zujala kampove za decu, a sada je vreme da to ponudimo i odraslima. Zato smo smislile

KOŠNICA RETREAT “MATIČNJAK”

 

Naše novo autentično iskustvo - ZABAVNI KAMP ZA ODRASLE. Vreme i mesto za odmor i uživanciju, beg iz grada i trenutak da se posvetite sebi i svom umu, duhu i telu. 

KOŠNICA VAS SA SVOJOM EKIPOM SARADNIKA VODI NA PRELEPO JANDALA IMANJE  U PRIRODI, NA DUNAVU, GDE ĆEMO U TOKU DVE NOĆI I TRI DANA, ZAJEDNO PROĆI NEZABORAVNO ISKUSTVO, PROBUDITI DETE U SEBI I PRONAĆI ONAJ “NEćU KUĆI” OSEĆAJ, KOJI SMO NEKADA IMALI U DETINJSTVU NA EKSKURZIJI!

 

KOŠNICA RETREAT “MATIČNJAK” JE AUTENTIČAN I NEPONOVLJIV, JER OBJEDINJUJE VIŠE RAZLIČITIH RADIONICA, KOJE ĆE EKSKLUZIVNO BITI DEO PROGRAMA, SAMO U TOKU OVOG NAŠEG TRODNEVNOG DRUŽENJA.

 

Pridružite nam se dok (se) istražujemo,

zabavljamo i uživamo na sledećim radionicama:

 

 • Ispraćamo nebeske i glumimo rok zvezde, dok pevamo na sav glas na radionici OPUSTI GLAS sa Marijom Jocić. 
 • Dočekujemo jutro, pozdravljamo sunce i osvešćujemo telo na JOGA radionici sa Aleksandrom Panić.
 • Mekano poput prirode oko nas, opuštamo um, duh i telo, povezujemo naše sa nebeskim telima na FLOWER MOON MENTAL DETOX radionici sa Aleksandrom Panić.
 • Postavljamo svoje ciljeve da budu jasni kao dan i saznajemo šta zaista želimo na radionici POINTS OF YOU sa Sonjom Dakić.

MOŽETE I DA PLIVATE, PLIVATE I PLIVATE U slanom BAZENU, KORISTITE HOT TUB ILI SAUNU, UPIJATE SUNČEVE ZRAKE I PRIRODU OKO SEBE, UŽIVATE U POGLEDU, HRANI, PIĆU I DRUŽENJU.

 

A možete samo da uživate, ne morate ništa od ovoga!

 

radionice

Flower Moon Mental Detox sa Aleksandrom Panić

Flower Moon Mental Detox radionica spaja filozofiju i praksu yin joge i evolutivni pristup zapadnoj astrologiji u jednu nežnu i mekanu radionicu u kojoj ćete opustiti i telo i um kako biste svoju energiju povezali sa energijom nebeskih tela, oslušnuli želje svoje duše i mapirali put ka ličnom razvoju i cvetanju. Yin joga je ženska strana joge koja u fokus ne stavlja naš mišićni i skeletni sistem, već brine o zdravlju naših zglobova, ligamenata i fascijalnog sistema i otvara nas ka introspekciji i svesnosti.

Cilj radionice je mentalni detox – oslobađanje od lažnih uverenja, nasleđenih šablona i emocionalnih blokada, kao i one ustajale, lepljive energije u našim telima koju moramo da izbacimo kako bismo svesne i budne zakoračile nekim novim, cvetnim putem ka radosti i istini.

 

(O)pusti glas! - amatersko terapeutsko pevanje u glas sa Marijom Jocić

(O)pusti glas radionica je osimišljena kao radionica koja povezuje zabavu, osnaživanje, podršku i terapijsko pevanje u jednu celinu. Prilikom pevanja u mozgu se luče hormoni sreće, endorfin, seratonin, dopamin.. ljudi koji pevaju zajedno se mnogo brže povežu. Pevanje pomaže kod stanja kao što su: anksioznost, depresija, hipertenzija, obolenje štitne žlezde. Utiče na bolji protok energije, čišćenje, podršku i sigurnost, jer kada pevamo zajedno sinhronizuje nam se puls, povežemo se energetski i pulsiramo zajedno kao jedno veliko srce.  

Ono što je sigurno, posle naše radionice danima nas drži euforija i osećaj koji smo zajedno podelile. Oblikujemo se u sestrinstvo i ne radi se samo o pevanju, nego i povezivanju i sigurnosti da možemo da budemo ono što jesmo kada pevamo zajedno i to sa pravim bendom! (O)pusti glas je pre svega sreća, sreća, radost, zabava, relaksacija, onaj osećaj da ste ukačili dete u sebi, koje se vratilo sa ekskurzije promuklo,presrećno i puno utisaka!

Points of you sa Sonjom Dakić

 

Kroz lagan i nežan proces, u radu sa coaching alatima Points of You napravićemo pauzu, zastaćemo na trenutak da osetimo kako se zaista osećamo? 
Points of You proces nam omogućava da svaku situaciju, osobu ili mišljenje sagledamo iz više različitih perspektiva. Promena počinje onda kada smo spremni da sagledamo stvari iz nove perspektive. 
 

Proces se sastoji od 4 bitna koraka - na prvom pravimo pauzu, ostavljamo iza sebe sve što nas trenutno opterećuje, preplavljuje i umara. Umirićemo svoj um i telo kako bi bolje osetili i čuli kako se zaista osećamo i šta nam je potrebno.

Drugi korak je da proširimo perspektivu kroz individualni i grupni rad kako bi zaista uvideli mogućnosti koje su nam dostupne.

Treći korak nam daje priliku da usmerimo svoj fokus na osnovu novih uvida na ono što je zaista važno i potrebno za naš rast i razvoj.

Poslednji korak je da kreiramo akciju, ovo je trenutak u kome pretvaramo potencijal i mogućnosti u konkretne korake i rezultate. Kada  jasno sagledamo gde se nalazimo i šta nam je važno i potrebno, tada lako kreiramo jasan vremenski plan za ostvarenje tog sjajnog cilja.

 

 

Jutarnja Vinyasa Joga sa Aleksandrom Panić

Uz jutarnji čas Vinyasa Joge probudićemo naše unutrašnje sunce - a sa njim i telo i um. Jutarnji Flow je nežan i prilagođen za sve, bez obzira na prethodno iskustvo u praktikovanju ove drevne veštine.

učesnice

jandala imanje

Hektar veliko imanje nudi spoj prirode, tradicije i brojnih svetskih stilova, a najsitniji detalji govore o tome koliko je ljubavi uloženo. Prelepo JANDALA imanje se nalazi na putu između BEOGRADA i NOVOG SADA, na samo 8km od autoputa, u KRČEDINU, na obroncima FRUŠKE GORE, sa pogledom na DUNAV, prekoputa Krčedinske Ade - autentičnog eko sistema koji vredi posetiti.

JANDALA NAM NUDI SVA ČETIRI PRIRODNA ELEMENTA :

ZEMLJU NA KOJOJ JE NIKLO, VODU DUNAVA KOJA MU DONOSI MIR, VATRU OKO KOJE SE OKUPLJAMO I DRUŽIMO I VAZDUH U KOME SE SPAJAJU RUŽE VETROVA I ČISTOĆA. JANDALA JESTE DRUGAČIJI PROSTOR U KOME ĆETE ZAISTA MOĆI DA SE OPUSTITE, UŽIVATE I RADITE, NA SEBI, ZA SEBE I OKO SEBE I PRONAĐETE PETI ELEMENT!  

Jandala imanje inače nije otvorenog tipa i ne možete ga posetiti individualno, već samo u sklopu našeg Košnica Retreata, a na raspolaganju su vam: 

Zona za opuštanje - Bazen sa slanom vodom na centralnom delu imanja - Mini spa zona (sauna koja se zagreva na drva, letnji tuš, kao i hot tub na otvorenom)  - Bar na otvorenom - Roštilj - Prostor za paljenje logorske vatre - Dva letnjikovca sa pogledom na Dunav - Prostor sa niskim sedenjem u marokanskom stilu - Dnevni boravak velike kuće  -  Višenamenska sala - Parking za 30 automobila 

Imanje raspolaže sa 12 smeštajnih jedinica ukupnog kapaciteta za 24 osobe. Možete se smestiti u velikoj eco kući, u simpatične  drvene  kućice ili biti bliži prirodi i  provesti noć u glamping šatorima (sa krevetima, drvenim podovima i strujom).

 

smeštaj

Smeštajni kapacitet je podeljen na sledeći način:

Velika kuća

(na raspolaganju su 2 zajednička kupatila u prizemlju kuće i toaleti na spratu):

 • soba 7 - jedan ležaj (bračni krevet)
 • soba 12 - dva ležaja
 • soba 33 - dva ležaja
 • soba 118 - jedan ležaj 
 • soba 603 - dva ležaja

Kućice

(sve sobe imaju zasebno kupatilo):

 • kućica br. 1 - bračni krevet
 • kućica br. 2 - dva ležaja
 • kućica br. 3 - tri ležaja
 • kućica br. 4 - dva ležaja

3 glamping šatora sa po dva ležaja

(na raspolaganju je više dodatnih toaleta sa tuševima koji se nalaze na imanju).

Sve smeštajne jedinice, opremljene su sa posteljinom, peškirima i ručno pravljenim sapunima.

hrana

U cenu je uključen PUN PANSION ( Dor./Ruč./Več.), domaćinski tradicionalni meni od lokalnih dobavljača, koji može biti VEGETARIJANSKI ili NE VEGETARIJANSKI. Piće/hrana koji se konzumiraju van vremena organizovanog obroka, dodatno se naplaćuju.

 

PROGRAM 

prvi dan, petak 30. jun

od 17:00 - check in, smeštanje na Jandali

18:30 - okupljanje i upoznavanje 

20:00 - večera

20:30 - Opusti glas radionica sa Marijom Jocić, pevanje pod vedrim nebom

 

drugi dan, subota 1. jul

od 08:00 - jutarnja Vinyasa joga

09:00 - doručak 

10:00 - zona za uživanje i odmor - bazen, hot tub, letnji tuš, ležaljke, letnjikovac…

14:00 - ručak 

15:30 - 17:30 - Points of you sa Sonjom Dakić

18:00 - 19:00 -  Flower moon detox sa Aleksadrom Panić

19:00 (opciono sauna)

20:00 - večera 

21:00 Opusti glas

treći dan, nedelja 2. jul

od 09:00 - doručak

10:30 - Flower moon mental detox astro kutak

13:00 - ručak

14:00 - check out iz soba

14:30 - Points of you, zaključna radionica sa Sonjom Dakić

 

CENE

*Cene su po osobi, izražene u Evrima

RANE PRIJAVE  do 28.4.2023.

 • 265e    (sobe i drvene kućice)

 • 245e (glamping šatori)

REGULARNE PRIJAVE do 28.5.2023.

 • 285e    (sobe i drvene kućice)

 • 265e (glamping šator)

KASNE PRIJAVE od 28.5 do 28.6.2023.

 • 310e

PLAĆANJE NA RATE:

Na 3 rate (310e)

I rata

do 28.4.

103e

II rata

do 28.5.

103e

III rata

do 28.6.

103e

Na 2 rate (310e)

I rata

do 28.5.

155e

II rata do 28.6.

155e

 

VAŽNE NAPOMENE:

 •  U slučaju otkazivanja uplaćeni iznos nije moguće refundirati, već ga možete preneti na neku drugu osobu.

 • Prevoz nije obezbeđen. Imanje raspolaže velikim parkingom.

 • Obavezno ponesite vašu joga prostirku, kao i peškir za bazen.

 

 

broj mesta je ograničen - rezervišite vaše mesto - upis!

 

 Rezervaciju vašeg mesta možete obaviti preko našeg sajta:

klikom na link opcija koretreat OVDE 

 

pozvati nas na naše telefone

 • 063515195

 • 063515197

 

Sign In