TRE

VEŽBE ZA OSLOBOĐENJE NAPETOSTI I STRESA UNUTRAŠNJA MASAŽA KAKVU NAŠE TELO TREBA

Šta je tre?

TRE (trama and tensiton releasing exercies) je tehnika za opuštanje i oslobađanje od napetosti. Izvodi se kroz set od 7 jednostavnih fizičkih vežbi. Ove vežbe kreirao je dr. David Berceli, polazeći od dokaza da telo pamti stres i tenziju i tako zadržava napetost u telu.

Zašto tre?

Vežbe za oslobađanje napetosti i stresa su jednostavne serije vežbi koje pomažu telu da se oslobodi dubokih mišićnih obrazaca stresa i napetosti i uz podršku trenera imaju za cilj vraćanje u stanje ravnoteže. TRE aktivira prirodni refleksni mehanizam drhtanja ili vibriranja koji oslobađa mišićnu napetost, smirujući nervni sistem i ponovo uspostavlja sposobnost opuštanja. Nije li nam to svima potrebno? Kroz TRE susret vodi vas trener koji daje instrukcije jednostavnih vežbi za koje vam nije potrebna fizička spremnost niti predhodno znanje. Na TRE su dobrodošli i roditelji sa decom starijom od 7 godina.

Zašto tre?
  • Vežbe ćemo raditi izuveni pa ponesite toplije čarapice ako vam je potrebno.
  •  Na susretu važno je da ste udobno obučeni
  • Ne konzumirajte alkohol pre susreta

 

CENA POJEDINAČNOG SUSRETA JE 2000 DINARA

 

PRIJAVE: putem maila jelena@svesnoroditelsjtvo.rs 

ili na broj telefona

 064 8446554

još malo o tre...

"TELO JE DIZAJNIRANO DA SE OBNAVLJA KROZ KONTINUIRANU SAMOKOREKCIJU." Peter Levin

TRE (tension releasing exercise) vežbe pomažu telu da se oslobodi dubokih mišićnih obrazaca stresa i napetosti i imaju za cilj vraćanje u stanje ravnoteže.
Stres je nerazdvojivi deo naših života. Prirodna se pobrinula da se od preterane doze njih branimo porastom napetosti u našem telu (borba ili bekstvo), ali i da se automatski opuštamo kad izazovi prestanu. Ipak, česti i dugi periodi izazova zamaraju nervni sistem te se sposobnosti da se spontano opustimo i vratimo u balans gubi i slabi.
Vežbe oporavljaju poremećenu samo-regulaciju i ponovo uspostavljaju sposobnost opuštanja, restartuju naš nervni sistem.
TRE aktivira prirodni refleksni mehanizam drhtanja ili vibriranja koji oslobađa mišićnu napetost, smirujući nervni sistem ponovo uspostavlja sposobnost opuštanja.

ŠTA SE MOŽE POSTIĆI TRE VEŽBAMA:
Relaksacija
Otpuštanje unutrašnje napetosti i stresa
Povezivanje sa telom
Otpuštanje bola u vratu, leđima
Otpuštanje spazma
Smirenost

Sign In