povezaonica

Objedinjujemo celokupno biće : um, telo i dušu 

Mesto gde se kakofonija u glavi i spoljašnji stres utišava, a povezuješ se sa svojim bićem, dušom i svojim pravim potrebama - sa pravom ja, bez uloga, maski i "to do" lista.  Šta je ono što ostane, kada uzmem vreme za sebe?                                                                                                    ŠTA JE POVEZAONICA? TO JE KONCEPT KOJI OBJEDINJUJE CELOKUPNO BIĆE : UM, TELO I DUŠU.                                                                           

ko je voditelj povezaonice?

Ja sam Jovana Jevremović. Imam puno uloga koje svakodnevno hendlujem : mama, supruga, četvrta kćerka, preduzetnica, domaćica, pravi prijatelj, sanjar, prirodnjak, večiti učenik. Ali za tebe sam na Povezaonici ogledalo, podrška, siguran prostor u kom imaš pravo, dozvolu i slobodu da istražuješ sebe i budeš svoja. Radujem ti se i dobrodošla! 

ko je voditelj povezaonice?
  • UM - kroz čujenje slušanje i razgovor sa sobom - ženski krug
  • TELO - kroz spontani pokret i ples uz muziku, gde se konačno stapamo sa svojim telom i oslobađamo višak iz njega.
  • DUŠU - gde se povezujemo sa kreativnim delom sebe, svojim bićem i autentičnošću i ulazimo u potpuno prepuštanje, prisutnost i usporavanje.

                                           

za koga je ?

Povezaonica je namenjena svim ženama, koje žele sebi da poklone dva i po sata pauze, predaha, odmora i sastavljanja sa sobom, ali i sa drugim ženama, u malom ženskom krugu, koje su tu došle da bi usporile ritam, da bi prodisale od tereta svakodnevnih obaveza, da bi se napunile, osnažile, zabavile i oslobodile svoju žensku energiju kroz kreativnost, ples, smeh i igru. Zamislila sam da Povezaonica bude miks nekadašnjih "prela" naših baka, šumskog skupa vila, koje se okupljaju, smeju, plešu i žive punim plućima, sada i ovde, i moderne žene, kao iz "Sex and the City" serije. Teme su različite svakog meseca, kao i kreativni izražaj i muzička podloga.                                                                                
Septembar - izađi iz glave i predahni + sadnja biljaka                                      
Oktobar - oslobodi ženu u sebi + spremanje i sređivanje zajedno i afterparty izlazak nakon radionice...
Broj mesta je ograničen, pa ako te neka tema ili radionica povuče ili pak sve, obavezno rezerviši svoje mesto na vreme, jer se brzo popune.                                                                                                                                                                                                     

 

Sign In