O Mariji

Ćao svima, ja sam Marija i vodim muzičke radionice za odrasle u našoj dragoj Košnici. Osim što sam jedna od dve Matice/osnivačica Košnice, ja sam i muzička pedagoškinja i imam baš veliko iskustvo u vođenju alternativnih sastava i pristupa pevanju u kojima ne robujemo konvencionalnim pristupima.

Odavno sam odbacila akademske metode i dala šansu nekom drugačijem pristupu i totalno se zaljubila u ideju da je muzika svima nama dostupna, ne samo u slušalačkom, već i u izvođačkom smislu.

Moja dugogodišnja ljubav je Horkestar čija sam dirigentkinja već 10 godina i uz pomoć koga sam upoznala sebe i ove tehnike gore spomenute.Takođe, imam čuveni hašimoto koji lečim pevanjem i probama, tako da pevanje provereno radi.

Radionice u Košnici su zamišljene kao opuštajuće, podržavajuće i oslobađajuće.

Sastojaće se iz više segmenta - pokret, disanje, pevanje, đuskanje i ne nužno uvek ovo i ovim redom, dozvoliću sebi da improvizujem jer sam kraljica improvizacije i spontanosti, a i ljudi vole da je svaki put drugačije.

Viđaćemo se petkom od 19.30h. Radionice će trajati oko dva sata (ako se zapevamo možda i duže), a cena po radionici je 2000din. U tu cenu je uračunato i pićence dobrodošlice iz našeg Saće kafea, da razbijemo tremicu.   

Eto, to sam ja.